3-slaapkamerappartement op Vale Da Pinta in de Portugese Algarve

Dit  gemeubeld appartement is gelegen op de Vale Da Pinta Golf Course in het zuiden van de Portugese Algarve. Het situeert zich op de eerste verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 179 vierkante meter. Het beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De ruime woonkamer heeft een gezellige open haard en aansluiting voor TV, internet en telefonie. De keuken is volledig ingericht en beschikt over een dubbele spoelbak, kookplaat op gas, oven, microgolfoven en ijskast met diepvries. Vanop het ruime terras is er een prachtig zicht over het gemeenschappelijke zwembad en de weidse natuur en aangelegde tuinen van het resort.

Wanneer men een eigendom koopt op de Vale da Pinta Golf Course komt men terecht in een resort dat perfect onderhouden en georganiseerd is door opgeleide personen, getraind en tewerkgesteld bij de grootste toeristische onderneming van Portugal en in een hotelketen dat behoort tot de beste 150 van de wereld.

Het appartement is gelegen op de Pestana Golf Course met directe toegang tot 2 golf courses en 2 clubhuizen met bar en restaurant. Ook heeft men toegang tot de tennisvelden, zwembaden, is er een health spa en kan men wandelingen maken zowel op de course als in de directe omgeving. Door de security die 24/7 aanwezig is, is uw villa ook tijdens de niet-aanwezigheid gegarandeerd in een veilige positie.

PRIJS: € 365.000

EPC: C

Heeft u meer vragen of zoekt u een ander pand in het zuiden van Portugal, aarzel dan zeker niet om me te contacteren via anais@imperiavastgoed.be of via 0468/57.54.26.

3-slaapkamerappartement op Vale Da Pinta in de Portugese Algarve
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x