Appartement in het zuiden van de Portugese Algarve

Dit gemeubeld appartement met één slaapkamer en badkamer is gelegen op één van de beste locaties van de Gramacho Golf Course. Het is gelegen op de eerste verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 88,8 vierkante meter. Het balkon/terras geeft een prachtig zicht over hole 18, het clubhuis en het gemeenschappelijke zwembad. De open haard bestaat uit marmer en kan met hout worden aangestoken, plafondventilatoren in de living en slaapkamer en airconditioning. De keuken is volledig uitgerust en beschikt over een dubbele spoelbak, vaatwasser, oven, microgolfoven, kookplaat, ijskast met diepvries.

Wanneer men een eigendom koopt op de Gramacho Golf Course komt men terecht in een resort dat perfect onderhouden en georganiseerd is door opgeleide personen, getraind en tewerkgesteld bij de grootste toeristische onderneming van Portugal en in een hotelketen dat behoort tot de beste 150 van de wereld.

De villa is gelegen op de Pestana Golf Course met directe toegang tot 2 golf courses en 2 clubhuizen met bar en restaurant. Ook heeft men toegang tot de tennisvelden, zwembaden, is er een health spa en kan men wandelingen maken zowel op de course als in de directe omgeving. Door de security die 24/7 aanwezig is, is uw villa ook tijdens de niet-aanwezigheid gegarandeerd in een veilige positie.

Prijs: € 180.000

EPC: klasse D

Heeft u meer vragen of zoekt u een ander pand in het zuiden van Portugal, aarzel dan zeker niet om me te contacteren via anais@imperiavastgoed.be of via 0468/57.54.26.

Appartement in het zuiden van de Portugese Algarve
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x