Appartement met 2 slaapkamers op golf in Portugal

Prachtig appartement met 2 slaapkamers op de eerste verdieping gelegen op de Gramacho Golf Course in het zuiden van de Portugese Algarve. Het heeft een bewoonbare oppervlakte van 113,3 vierkante meter. De woonkamer is ruim en is voorzien van een open haard en aansluiting voor telefoon, internet en telefonie. Door de airconditioning wordt het ook in de zomer zeer aangenaam om hier te verblijven. De keuken is volledig ingericht en beschikt over een vaatwasser, kookplaat op gas, dubbele spoelbak, oven en ijskast met diepvries. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Het appartement wordt volledig gemeubeld verkocht. Het terras biedt tevens een prachtig uitzicht over de gloeiende natuur en de perfect onderhouden tuinen van dit vijfsterrenresort.

Wanneer men een eigendom koopt op de Gramacho Golf Course komt men terecht in een resort dat perfect onderhouden en georganiseerd is door opgeleide personen, getraind en tewerkgesteld bij de grootste toeristische onderneming van Portugal en in een hotelketen dat behoort tot de beste 150 van de wereld.

Het appartement is gelegen op de Pestana Golf Course met directe toegang tot 2 golf courses en 2 clubhuizen met bar en restaurant. Ook heeft men toegang tot de tennisvelden, zwembaden, is er een health spa en kan men wandelingen maken zowel op de course als in de directe omgeving. Door de security die 24/7 aanwezig is, is uw villa ook tijdens de niet-aanwezigheid gegarandeerd in een veilige positie.

Prijs: € 265.000

EPC: D

Heeft u meer vragen of zoekt u een ander pand in het zuiden van Portugal, aarzel dan zeker niet om me te contacteren via anais@imperiavastgoed.be of via 0468/57.54.26.

Appartement met 2 slaapkamers op golf in Portugal
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x