Uitzonderlijk mooie villa in het zuiden van de Portugese Algarve

Prachtige villa in vijfsterrenresort Gramacho in de ALGARVE (Portugal)

De Algarve in het zuiden van Portugal is een streek die menig dichters met florerende woorden hebben omschreven. De rotsachtige kustlijn, de vele stranden, de prachtige natuur en de rust die hier te beleven valt, staan in schril contrast met de drukte die in verschillende dorpen en steden aan de Spaanse Costas terug te vinden zijn. Deze uiterst goed afgewerkte villa is gelegen in het vijfsterrenresort Pestana Carvoeiro Gramacho Golf Course met 18 holes (27 greens), ontworpen door Ronald Fream en professioneel golfspeler Nick Price. In deze groep van Pestana zijn 6 golf courses incluis waar kan worden genoten van een voordelig tarief als eigenaar. Dit resort is enkel toegankelijk via een beveiligde security die 24/7 aanwezig is. Aan de ingang van het resort is een kleine supermarkt gelegen voor de snelle inkopen. Op slechts 2km bevindt er zich een grootwarenhuis dat elke dag open is.
Enkele andere afstanden:
- airport Faro: circa 60km (vliegduur tussen 2u30 en 3u00 vanuit Brussel en Eindhoven)
- pittoresk vissersdorpje Ferraguo: circa 2km
- Praia Grande en Praia os Caneiros (stranden): circa 3km
- Portimao met grote shopping: circa 7km
- +/- 20 golf courses binnen het bereik van circa 45 minuten

De villa heeft een bewoonbare oppervlakte van circa 240m² en bestaat uit 2 bouwlagen. De ingang wordt bereikt door een private gate met aparte bel en wordt elektronisch bediend. Via de voordeur komt u in de hal met ingemaakte kast en apart toilet.

De ruime woonkamer is open en heeft een oppervlakte van circa 40m² en is uitgerust met: open haard, verschillende ramen/schuiframen met dubbele beglazing die toegang geven tot de verschillende terrassen, tuin en zwembad, satelliet tv-aansluiting, internetaansluiting, telefoonaansluiting, verwarmingselementen, airco, overgordijnen en lichtarmaturen.

De volledig ingebouwde keuken met een oppervlakte van circa 14m² heeft genoeg opslagruimte door de ingebouwde kasten. Het kookvuur heeft 3 gasplaten en 1 elektrische plaat. Ook aanwezig: ijskast met diepvries, microgolfoven, oven, granieten werkblad, afwasmachine, wasmachine, spoelbak met dubbele mengkraan, deur met toegang tot het terras aan de westkant met zicht over hole 16 en 17 en een deel van het pittoreske vissersdorpje Ferragudo.

Op deze verdieping bevindt zich ook de masterbedroom en suite: ingemaakte kasten met safe, toegang tot terras aan westkant, airco, badkamer met toilet, bidet, wastafel met opbergkast en instapdouche met mengkraan.

Via de trap komt u in een ruime gemeenschappelijke hal met ingemaakte kasten en toegang tot 3 extra slaapkamers en badkamer. In de slaapkamers bevinden zich ingemaakte kasten, plafondventilators, blinds, overgordijnen en toegang tot de westkant van het huis en de tuin. De badkamer is uitgerust met een toilet, bidet, dubbele wastafel met opbergruimte en instapdouche met mengkraan.

Alle vloeren zijn uitgevoerd in onderhoudsvriendelijke keramische tegels van groot formaat, de muren bepleisterd en witgeschilderd. De muren in de badkamers zijn met faience betegeld.

De garage met een oppervlakte van circa 21m² en wordt afgesloten met een sectionale poort.

Vanuit alle ruimtes is er een toegang tot de tuin en/of terrassen. Deze omlopen 3/4 van de villa en bestaan deels uit grijze keramische tegels van groot formaat en deels uit terracottategels rond het zwembad (oriëntatie zuid en zuidwest). Via een buitentrap met ingebouwde muurverlichting is er toegang tot de technische ruimte van circa 20m² met boiler, gasverwarmer, aansluiting zonnepanelen, circulatiepompen, verwarming zwembad en waterverzachter. Deze nutsvoorzieningen kunnen in verschillende standen worden gezet, zodoende het verbruik ervan tijdens de zomer, winter en afwezige periode kan worden aangepast.
Prijs: € 749.000
De woning kan worden verkocht met alle roerende goederen erbij. Extra kost: 15.000 EURO.
EPC: Klasse C

De villa beschikt over een zwembad afgewerkt uit faiencemozaïek met een afmeting van 8x4 meter. Dit wordt automatisch verwarmd en heeft een diepte van circa 1m60. Door de aanwezigheid van de groene tuin is het optimaal genieten en ontspannen!

Uitzonderlijk mooie villa in het zuiden van de Portugese Algarve
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x