Uitzonderlijk stuk bouwgrond met zicht op Atlantische Oceaan

Bouwgrond met prachtig uitzicht over Atlantische Oceaan!

De Algarve in het zuiden van Portugal is een streek die menig dichters met florerende woorden hebben omschreven. De rotsachtige kustlijn, de vele stranden, de prachtige natuur en de rust die hier te beleven valt, staan in schril contrast met de drukte die in verschillende dorpen en steden aan de Spaanse Costas terug te vinden zijn. Deze bouwgrond is gelegen nabij de Atlantische Oceaan in het zuiden van de Algarve, Portugal. Door de nabijheid van het strand, verschillende bars en het bruisende dorp Carvoeiro kan u hier optimaal genieten van zon, zee en rust!

Op de bouwgrond bevindt er zich momenteel een kleine woonst die volledig kan worden afgebroken (circa 105m²). De totale oppervlakte van het terrein bedraagt 4030m² en de bebouwbare oppervlakte ligt bij de 300m². U kan uw woning langs twee toegangswegen bereiken (1 gedeelde, 1 privé). Daar de bouwgrond een lichte hellig opgaat, is het uitzicht over de Atlantische Oceaan overal goed zichtbaar. Richting oceaan werd er ook een verbod opgesteld om te bouwen zodat uw zicht steeds gegarandeerd blijft. 
EPC bestaande woning: 235% (SCE1493388740)

Omgeving: gelegen in een zeer rustige omgeving met slechts enkele buren. Daar dit gebied vroeger als wijndomein werd gebruikt, is de groene en levendige natuur rondom de bouwgrond een ware lust voor het oog!

Bent u geboeid en geprikkeld door dit uniek stukje paradijs?
Wij geven graag meer informatie aan u!
E-mail: anais@imperiavastgoed.be
Tel.: 0468/57.54.26

Uitzonderlijk stuk bouwgrond met zicht op Atlantische Oceaan
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x