Unieke vrijstaande villa in aanbouw in het zuiden van de Algarve

Nieuwe vrijstaande villa in aanbouw gesitueerd op de Vale da Pinta Golf Course met prachtig zicht over de golf course. De villa bestaat uit 4 slaapkamers en 4 badkamers, lounge en eetplaats met open haard, volledig ingerichte keuken, privétuin en -zwembad.

Wanneer men een eigendom koopt op de Vale Da Pinta Golf Course komt men terecht in een resort dat perfect onderhouden en georganiseerd is door opgeleide personen, getraind en tewerkgesteld bij de grootste toeristische onderneming van Portugal en in een hotelketen dat behoort tot de beste 150 van de wereld.

De villa is gelegen op de Pestana Golf Course met directe toegang tot 2 golf courses en 2 clubhuizen met bar en restaurant. Ook heeft men toegang tot de tennisvelden, zwembaden, is er een health spa en kan men wandelingen maken zowel op de course als in de directe omgeving. Door de security die 24/7 aanwezig is, is uw villa ook tijdens de niet-aanwezigheid gegarandeerd in een veilige positie.

Prijs: € 1.175.000

Heeft u meer vragen of zoekt u een ander pand in het zuiden van Portugal, aarzel dan zeker niet om me te contacteren via anais@imperiavastgoed.be of via 0468/57.54.26.

Unieke vrijstaande villa in aanbouw in het zuiden van de Algarve
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x