Voor de kandidaat - kopers / - huurders

- Voorafgaand aan het bezoek overlopen wij met u de regels waarbinnen het bezoek kan plaatsvinden worden de nodige richtlijnen overhandigd (checklist / informatievideo).

- Bij aanvang van het bezoek zullen wij met u nogmaals de regels waarbinnen het bezoek kan plaatsvinden overlopen. Zo nodig worden deze regels door u ter plaatse getekend voor akkoord.

- Let er zelf op dat  de social distancing steeds toegepast wordt.

- Er worden geen handen geschud.

- Beperk de duurtijd van het bezoek en neem eventueel na het bezoek (telefonisch) contact met ons op voor verdere bespreking.

- Ga nooit zonder afspraak op plaatsbezoek of kantoorbezoek.

- Breng indien mogelijk je eigen mondmasker mee en draag dit gedurende het volledige bezoek. Indien u niet in het bezit bent van een mondmasker kunnen wij u steeds een mondmasker bezorgen.

- Respecteer het tijdslot dat wij voorstellen. Kom niet te laat en hou het bezoek kort en bondig.

- Het aantal bezoekers wordt beperkt tot maximaal 2 personen. Indien de overheidsmaatregelen in de toekomst verder versoepelen, kan dit aangepast worden.

- Raak tijdens de bezichtiging geen deuren of voorwerpen aan. Wij openen alle deuren en kasten voor u.

- Blijft thuis als je een van de volgende klachten hebt : neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, van de lichaamstemperatuur, ... en zeg je afspraak af. Wij maken graag een afspraak met jou op een later moment.

- Blijf thuis indien iemand in uw huis koorts heeft of andere klachten.

- Volg steeds onze instructies. Wij staan graag in voor UW en ONZE gezondheid. 


Voor de kandidaat - kopers / - huurders
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x