DIENSTEN VASTGOED VERHUREN

De verhuur van een appartement of woning kan heel tijdrovend zijn. Juridisch met alles in orde zijn is de dag van vandaag geen evidentie. 
Wij hebben met Imperia Vastgoed heel veel expertise opgebouwd in de huurmarkt. Wij hebben een neus voor 'goede' huurders en ontzorgen de eigenaars van alle administratieve rompslomp. 
Promotie, screening van kandidaten, bezoeken, huurovereenkomst opstellen, plaatsbeschrijving ... Wij zorgen voor een correcte opvolging en afhandeling.

Wij gaan echt voor een allround service voor huurder en verhuurder. 

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Bij Imperia Vastgoed houden we niet van verkooppraatjes.
Met veel plezier behartigen wij jouw dossier van A tot Z.

Een studio, appartement, garage of handelspand verhuren in de ruime regio van Zemst en Hombeek?
Wij pakken het grondig aan. 

Kennismaking

Denk je er aan om jouw eigendom te verhuren? Dan komen wij graag even langs.
Tijdens een eerste kennismaking luisteren we naar jouw verhaal en beantwoorden we al jouw vragen. Deze afspraak verplicht jou tot niets én op onze discretie kan je rekenen. 

Dossier

Ga je met Imperia Vastgoed in zee? Dan zorgen wij voor alles. Wij vragen alle wettelijke verplichte documenten aan en stellen een sterk dossier samen. 

Reclame

Samen werken we een publiciteitsplan uit. Ieder pand krijgt van ons de gepaste advertentieruimte. 
Potentiële huurders zo snel mogelijk bereiken met de juiste online en offline kanalen, daar ligt onze focus. 

Ik zoek

Kandidaat - huurders die hun gading niet vonden in onze panden in portefeuille kunnen hun zoekprofiel doorgeven. Wanneer wij een woning of appartement in verhuur binnenkrijgen dat macht met hun zoekcriteria, stellen wij hen op de hoogte, nog voor we met de publiciteit beginnen. Zo zijn er al heel wat panden verhuurd nog voor ze officieel te huur stonden. 

Bezoeken

Zonder bezoek aan een pand is er geen verhuur. Wij begeleiden de kandidaat - huurders tijdens de verkenning van de woning of appartement en beantwoorden al hun vragen over de wettelijke en juridische kant van een mogelijke huur. Na ieder bezoek koppelen we naar jou terug met eerlijke feedback.

Huurovereenkomst

Is de geschikte kandidaat gevonden? Dan brengen wij alle juridische formaliteiten in orde : de huurwaarborg, de huurovereenkomst, de plaatsbeschrijving en de registratie. Alles wordt voor jou geregeld. 

Sleutel

Wij overhandigen de sleutel aan de nieuwe bewoners. Maar eerst... klinken met een glaasje bubbels. Heeft u nog vragen? Bel ons, stuur een mailtje of kom langs voor een vrijblijvende babbel.

Een eigendom in de ruimte omgeving van Zemst of Hombeek te huur?
Praat vrijblijvend met ons