Werkwijze

Uw studio, appartement, huis, garage of handelspand verkopen in de ruime regio rond Zemst? Imperia Vastgoed heeft een waterdicht plan-van-aanpak. Imperia Vastgoed werkt in vertrouwen en op uw maat, altijd. We houden van heldere afspraken en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

BEZOEK │ Een huis, appartement of bouwgrond verkopen is een sleutelmoment en een emotionele gebeurtenis die de nodige aandacht vraagt. Daarom komen wij graag langs en luisteren wij oprecht geïnteresseerd naar uw verhaal, altijd vrijblijvend en met de nodige discretie.

WAARDE │ Een ervaren makelaar komt langs voor een gedetailleerd plaatsbezoek en maakt een realistische schatting van uw woning, kantoor, appartement, garage of bouwgrond. Bovendien kennen we de vastgoedmarkt door en door zodat we uw vastgoed aan de juiste verkoopprijs in de markt kunnen zetten.

DOSSIER │ Startdatum voor verkoop? Check! Dan stellen wij voor u een uitgebreid dossier samen met alle wettelijk verplichte documenten. EPC-verslag, bodemattest, verslag van elektriciteitskeuring, stedenbouwkundige inlichtingen, kadastrale gegevens… wij handelen de volledige administratie af en stellen een sterk dossier samen.

MEDIA │ We maken sprekende foto’s en werken een publiciteitsplan op maat uit zodat we potentiële kopers snel bereiken met de juiste online en offline kanalen. Adverteren via sociale media, kranten, magazines, toonaangevende vastgoedwebsites of publiciteitspanelen? Start!

BEZOEKEN │ We volgen alle aanvragen en reacties op uw pand op de voet en begeleiden georganiseerde bezoeken met kennis van het wettelijk en juridisch kader. Imperia vastgoed houdt van transparante communicatie en geeft na elk bezoek een terugkoppeling met eerlijke feedback.

COMPROMIS │ Een geïnteresseerde koper gevonden? Geweldig! Wij zijn uw bemiddelaar tijdens alle onderhandelingen en bereiden de verkoopovereenkomst tot in de puntjes voor. Na goedkeuring en handtekening door alle partijen bezorgen we de compromis aan de notaris en zijn wij aanwezig bij de ondertekening van de authentieke akte.

SLEUTEL │ Wij overhandigen de sleutel aan de nieuwe eigenaars. Maar eerst… klinken met een glaasje bubbels. Heeft u nog vragen? Bel ons, stuur een mailtje of kom langs voor een vrijblijvende babbel.

Start uw verhuur- of verkoopproces hier !
Vraag hier een gratis waardebepaling >>

Werkwijze
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x