Reeds 38% verkocht

EGLEGEM SUNSET
vanaf € 580.953

Bergenstraat 41-55, 2811 Hombeek
"Eglegem Sunset" ligt vlak aan 'de put van Hombeek' of ook wel de Eglegemvijver genoemd. Deze waterplas ontstond bij de aanleg van de E19 en is uitgegroeid tot een natuurgebied en belangrijke rustplaats voor vogels. Het is nu de favoriete plek van menig wandelaar en watersporter. De centrale ligging en nabijheid van scholen, winkels, restaurants en uitvalswegen zijn een grote troef. Zo ligt het op een steenworp van het centrum van Mechelen waar u kan genieten van talrijke ontspanningsmogelijkheden met alle uitvalswegen en dagelijkse behoeften in de buurt. 

Eglegem sunset bestaat uit 8 ruime nieuwbouwwoningen, 6 halfopen bebouwingen en 2 gesloten bebouwingen - die met veel aandacht voor luxe, kwaliteit en stijl gecreëerd werden. De nieuwbouwwoningen zijn BEN-woningen, wat staat voor bijna energieneutraal. Dit houdt in dat de woningen een laag energieverbruik hebben voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Ze kenmerken zich door hun hoogwaardige, luxueuze afwerkingsgraad en energiezuinige voorzieningen. Alle woningen worden voorzien van een kwalitatieve keuken en badkamer naar keuze, kamerhoge deuren, verzonken profielen,... wat de woningen een tijdloze en stijlvolle uitstraling geven. Ook wordt elke woning van 10 zonnepanelen voorzien. 

De woningen bestaan uit een ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitende bergruimte op het gelijkvloers. De grote raampartijen zorgen voor een mooie lichtinval en directe toegang tot de privatieve achtertuinen. Op het verdiep zijn er 4 slaapkamers, en wordt er een dressing en mooie badkamer voorzien. 

De tuinen zijn zuidwest georiënteerd, waardoor u optimaal kunt genieten van de privatieve achtertuin. De kavels zullen omsloten worden door een omheining. De woningen beschikken allen over een aangelegde voortuin.

Alle prijzen zijn exclusief BTW, registratierechten en kosten. 

De ontwerpers maakten voor elke woning een selectie binnen het aangeboden afwerkingsbudget. De koper heeft de mogelijkheid deze keuzes te bespreken en te wijzigen in samenspraak met de ontwerpers. De uiteindelijke keuzes worden steeds gemaakt door de koper.

Wenst u graag meer informatie? Maak een afspraak via 015 68 26 08 of info@imperiavastgoed.be

Unitlijst

Woningen

Woningen slpk. bew. opp. terras / tuin prijs
Huis – LOT 1 3 203 m² — / — verkocht
Huis – LOT 2 3 192 m² — / — verkocht
Huis – LOT 3 4 203 m² — / — € 598.850
Huis – LOT 4 4 234 m² — / — € 607.489
Huis – LOT 5 4 197 m² — / — € 580.953
Huis – LOT 6 4 199 m² — / — verkocht
Huis – LOT 7 4 234 m² — / — € 608.660
Huis – LOT 8 4 203 m² — / — € 586.670

Contact Heb je interesse?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden