Nieuw

Te koop - Woning
€ 580.953

2811 Hombeek
"Eglegem Sunset" ligt vlak aan 'de put van Hombeek' of ook wel de Eglegemvijver genoemd. Deze waterplas ontstond bij de aanleg van de E19 en is uitgegroeid tot een natuurgebied en belangrijke rustplaats voor vogels. Het is nu de favoriete plek van menig wandelaar en watersporter. De centrale ligging en nabijheid van scholen, winkels, restaurants en uitvalswegen zijn een grote troef. Zo ligt het op een steenworp van het centrum van Mechelen waar u kan genieten van talrijke ontspanningsmogelijkheden met alle uitvalswegen en dagelijkse behoeften in de buurt. 

Eglegem sunset bestaat uit 8 ruime nieuwbouwwoningen, 6 halfopen bebouwingen en 2 gesloten bebouwingen - die met veel aandacht voor luxe, kwaliteit en stijl gecreëerd werden. De nieuwbouwwoningen zijn BEN-woningen, wat staat voor bijna energieneutraal. Dit houdt in dat de woningen een laag energieverbruik hebben voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Ze kenmerken zich door hun hoogwaardige, luxueuze afwerkingsgraad en energiezuinige voorzieningen. Alle woningen worden voorzien van een kwalitatieve keuken en badkamer naar keuze, kamerhoge deuren, verzonken profielen,... wat de woningen een tijdloze en stijlvolle uitstraling geven. Ook wordt elke woning van 10 zonnepanelen voorzien. 

De woningen bestaan uit een ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitende bergruimte op het gelijkvloers. De grote raampartijen zorgen voor een mooie lichtinval en directe toegang tot de privatieve achtertuinen. Op het verdiep zijn er 4 slaapkamers, en wordt er een dressing en mooie badkamer voorzien. 

De tuinen zijn zuidwest georiënteerd, waardoor u optimaal kunt genieten van de privatieve achtertuin. De kavels zullen omsloten worden door een omheining. De woningen beschikken allen over een aangelegde voortuin. 

De verkoopprijzen variëren tussen € 586.670 en € 608.660 met een bewoonbare oppervlakte tussen 196,60m² en 234,10m².
Alle prijzen zijn exclusief BTW, registratierechten en kosten. 

De ontwerpers maakten voor elke woning een selectie binnen het aangeboden afwerkingsbudget. De koper heeft de mogelijkheid deze keuzes te bespreken en te wijzigen in samenspraak met de ontwerpers. De uiteindelijke keuzes worden steeds gemaakt door de koper.

Wenst u graag meer informatie? Maak een afspraak via 015 68 26 08 of info@imperiavastgoed.be

Details over de eigendom

Bestemming gebouw
Prive - eengezins
Staat
Nieuwbouw
Slaapkamers
4
Slaapkamers
4
Prijs
€ 580.953
Beschikbaarheid
Bij oplevering
Omgeving school
ja
Omgeving openbaar vervoer
ja
Omgeving winkels
ja
Omgeving autosnelweg
ja
Omgeving sportcentrum
ja
Constructie
Gesloten
Bestemming gebouw
Prive - eengezins
Staat
Nieuwbouw
Oriëntatie achtergevel
Zuidwest
Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
ja
Voorkooprecht
nee
Vonnissen
nee
Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Kadaster opp.

Contact Heb je interesse?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden