Kopen

Gaat u voor het eerst samenwonen en zoekt u een knusse en betaalbare woning? Zijn er plannen voor gezinsuitbreiding en wilt u een instapklaar huis of een villa kopen met een tuin? Bent u met pensioen en is het uw grote droom om een luxueus appartement te kopen? Wilt u investeren in een buitenverblijf of een opbrengsteigendom?

Welkom bij Imperia Vastgoed, uw immokantoor in Zemst met een professionele vastgoedservice voor starters en doorgroeiers in de vastgoedmarkt. Een huis, appartement of een bouwgrond kopen is een grote investering en mag zeker geen overhaaste beslissing zijn.

Imperia Vastgoed prospecteert actief in de regio Zemst, Kampenhout en Steenokkerzeel, een ideale en centrale ligging tussen Brussel, Mechelen, Leuven en Antwerpen. Kiest u voor de vriendelijke sfeer van de dorpskern of liever een rustige ligging in de groene rand? Wij maken een selectie van kwalitatieve panden zoals appartementen, bouwgronden, handelspanden, garages en huizen te koop in lijn met uw wensen én budget.

Heeft u vragen? Wij geven met een brede glimlach vrijblijvend vastgoedadvies en begeleiden u door het hele verkooptraject want wij houden van gelukkige kopers en verkopers.

Een appartement, bouwgrond of huis kopen?

Bekijk hier onze selectie TE KOOP >>

Kopen
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x