20/10/2021

Renovatiebegeleiding op maat

Realtime renovatiekosten
Setle brengt in een muisklik uw verbouwkosten in kaart. Snel én digitaal.
Met een overzichtelijk kostenplaatje in een gebruiksvriendelijke interface wordt de zoektocht naar de ideale woning voor elke kandidaat-koper een stuk efficiënter en transparanter. 

Dé applicatie voor een vlotte aankoop en verbouwing
Door de Setle applicatie weet je meteen of je renovatiebudget goed zit en leg je de fundamenten voor een vlot renovatieproces. Eindeloos wachten op de aannemers en dan verschillende offertes vergelijken alvorens de knoop door te hakken? Dat is verleden tijd met Setle! In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een betrouwbare leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen. Bovendien geeft Setle toegang tot 16.000 kwalitatieve aannemers van Confederatie Bouw! 

Snel en overzichtelijk totaalbudget 
Vind je het moeilijk om je budget op punt te krijgen? Probeer dan in Setle verschillende scenario's en speel met je budget. De badkamer renoveren, een nieuw dak plaatsen en het schrijnwerk een make-over geven? Het is budgettair gezien niet altijd evident om alles samen aan te pakken. Met Setle zie je de invloed van elke klus op je maandlast. Zo kan je gemakkelijker beslissen welke renovatiewerken je nu uitvoert en wat nog wel even kan wachten tot je weer wat gespaard hebt.


Download jouw gepersonaliseerde renovatierapport voor hypotheekaanvraag
Heb je moeite om een krediet vast te krijgen bij de bank? Setle is jouw redder in nood! In de applicatie maak je in een handomdraai een renovatiedossier aan en krijg je ook meteen een overzicht van de premies en subsidies waarvoor je in aanmerking komt. Zo krijg je een zich op het volledige kostenplaatje en download je daarna met één klik op de knop een financieel plan op maat van de woning die je op het oog hebt.