Alexandra : onze energieke "spring in't veld" !

Alexandra is de jongste lady van ons team. Met haar gedrevenheid en enthousiasme vormt zij een absolute meerwaarde voor Imperia Vastgoed !

 • Hoe zou je jezelf omschrijven in 3 woorden? 
  Eerlijk, behulpzaam en optimistisch. Ik ben van mening dat eerlijkheid het langste duurt en daarom is het voor mij heel belangrijk dat er op een open en eerlijke manier gecommuniceerd wordt. Beter gekwetst door de harde waarheid dan getroost door een leugen. Verder sta ik altijd klaar om mensen te helpen en iemand een hart onder de riem te steken. Tenslotte omschrijf ik mezelf ook als een optimist. Ik probeer altijd het beste uit elke situatie te halen.
 • Wat vind je het leukste aspect van jouw job bij Imperia Vastgoed?
  Aangezien ik nog maar net aan de slag ben en nog een groentje ben, is dit een moeilijke vraag. Ik heb voor Imperia gekozen omdat het een jong en dynamisch team is en een vastgoedkantoor in volle groei met veel potentieel. Ik voel dat ik mezelf hier zal kunnen ontwikkelen tot een uitstekende vastgoedmakelaar met de nodige steun en motivering van dit geweldig team.
 • Wat is je favoriete plekje/adresje in Zemst?
  Ik hou van het landelijke karakter dat Zemst heeft en daarom kies ik voor de Nayaker. Ik ga hier verschillende keren per week lopen met mijn hond en het is zalig om hier uit te waaien.
 • Hoe ziet jouw droomhuis eruit?
  Mijn droomhuis is een landelijke gerenoveerde hoeve met een grote tuin. De ultieme droom is met een mooie lange oprit en de tuin met uitzicht op de natuur.
 • Het bruisende stadscentrum of het rustige platteland? Waarom?
  Het heeft beiden zijn charmes. Ik hou van de drukte in een stad en dat alles enorm dichtbij is, veel mensen bij elkaar met verscheiden gezellige straatjes. Anderzijds geniet ik dan weer enorm van de rust en stilte op het platteland. Ik denk dat ik in “mijn jonge jaren” wel graag in een stad wil wonen, maar op lange termijn wil ik zeker terug naar het platteland waar ik zelf ook ben opgegroeid.
 • Waar in het buitenland zou je graag wonen? / Wat is je favoriete vakantiebestemming?
  Ik heb als student in Londen gewoond en ik vind dit een geweldige stad. Voor een tijdje terug naar Londen verhuizen zou ik zeker niet afslaan.
 • Wat is je favoriete drankje?
  Op een zonnige dag drink ik graag een goed glas rosé, een lekkere gin-tonic of een Aperol Spritz, maar mijn all time favorite is een goed glas rode wijn.
 • Wat doe je zoal tijdens het weekend?
  In het weekend spreek ik vooral af met vrienden om iets te gaan eten en drinken. Ik spendeer ook graag tijd met mijn familie en hond. Verder ga ik regelmatig wel eens een weekendje weg.
 • Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?
  Ik zie mezelf binnen 5 jaar als een uitstekende professionele erkende vastgoedmakelaar. Ik wil me verder ontwikkelen en groeien in dit vak.
 • Wat niemand van mij weet is….
  Dat ik een kleine keukenprinses ben. Ik spendeer graag tijd in de keuken en ik hou ervan om lekker dingen klaar te maken!

Alexandra : onze energieke
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x