Karin : onze administratieve duizendpoot

  • Hoe zou je jezelf omschrijven in 3 woorden?

Sociaal, hulpvaardig, humoristisch. Ik leg vrij snel nieuwe contacten met mensen en hou ervan om mij te verdiepen in de persoonlijkheid van anderen. Dat is mijn psychologisch kantje.

Voor familie en vrienden sta ik ook altijd klaar. Ik vind het heel belangrijk dat diegenen die ik graag zie op mij kunnen rekenen.

Humor is voor mij heel belangrijk. Mensen die je aan het lachen brengen zijn het leukste gezelschap.

  • Wat vind je het leukste aspect van jouw job bij Imperia Vastgoed?

Voor mij is het alvast een fijne nieuwe uitdaging. Ik ben reeds 22 jaar werkzaam bij een andere werkgever. Het  ideale moment om de werksfeer ergens anders gaan op te snuiven. Ik zal mijn functie bij Imperia deeltijds combineren met mijn huidige job. 

  • Wat is je favoriete plekje/adresje in Zemst? 

Onze gemeente heeft vele mooi plekjes waar je kan wandelen met de hond. Het is leuk dat je soms bijna niemand anders tegenkomt, een ideaal moment om tot jezelf te komen.

Op vrijdagavond de werkweek afsluiten in de Kroeg met vrienden, iets gaan eten in brasserie Oud Zemst, zeker in de zomer op hun gezellige terras.

Wat we wel missen is een typisch dorpsplein met een aantal leuke caféetjes of eetgelegenheden. Zou ideaal zijn, zowel voor de jeugd als voor de oudere generatie.

  • Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Ik kan niet zeggen dat ik echt een droomhuis heb. Een thuis is voor mij vooral een gevoel.

Uiteraard heb ik een voorkeur qua stijl maar deze is vrij ruim. Een herenhuis, strakke moderne woning, pastoriestijl, een gerenoveerde hoeve, ze hebben allemaal hun charmes. 

  • Het bruisende stadscentrum of het rustige platteland? Waarom? 

Om te wonen verkies ik toch het platteland. We hebben hier alles binnen handbereik en je hoeft je niet ver te verplaatsen om het bruisende stadsleven op te zoeken.

In de zomer kan ik wel genieten van een terrasje in de stad of relaxen in een lounge-bar op het strand.

  • Waar in het buitenland zou je graag wonen? / Wat is je favoriete vakantiebestemming? 

Er staan nog wel wat bestemmingen op mijn bucket-list. Op safari gaan is er alvast eentje van. Maar zeker ook Italië, Kroatië, een rondreis door Amerika, een aantal citytrips. Nog genoeg om naar uit te kijken dus.

  • Wat is je favoriete drankje?

Een lekker glaasje cava/prosecco of een gin-tonic. Maar ik geniet hier meer van in gezelschap bij familie en vrienden. Thuis zal ik niet snel alcohol drinken.

  • Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Dat kan heel afwisselend zijn. Een uitstap, afspreken met familie/vrienden, naar de 1ste ploeg van Zemst gaan kijken.

Maar ik kan zeker ook genieten van niks te doen. Een luie namiddag voor tv of met een boek, dit onder het motto; “Niks moet, niksen mag” 

  • Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Daar probeer ik nog niet veel over na te denken, het gaat al snel genoeg. J

  • Wat niemand van mij weet is…. 

Eigenlijk ben ik vrij creatief. Vroeger zat ik uren te tekenen en ik schrijf graag gedichten. Dit is allemaal wel op een heel laag pitje geraakt. Misschien pik ik ooit de draad weer op.


Karin : onze administratieve duizendpoot
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x