Maak kennis met leading lady Yasmin

  • Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden? 

Ik ben pittig en pamper niet. Ik zal altijd zeggen waar het op staat. Verder ben ik heel eerlijk, iets wat ik erg belangrijk vind. Ten slotte ben ik ook puur. Wat bedoel ik daarmee? Ik doe mijn werk oprecht heel graag en doe deze job vanuit mijn hart.

  • Wat vind je het leukste aspect van jouw job bij Imperia Vastgoed?

Als zaakvoerster vind ik het fijn om mijn bedrijf te zien groeien. Dat brengt dagelijks nieuwe uitdagingen met zich mee: problemen oplossen, het team motiveren, controle houden over de portefeuille … Hierdoor kan ik mezelf helemaal ontplooien.  

Het doet me ook plezier wanneer mensen met een glimlach ons kantoor buitenstappen. Ons doel is om hen te matchen met een woning die 100% bij hen past. Daarom is het persoonlijk contact doorslaggevend. We verkopen huizen, geen broden. Het menselijke aspect moet altijd voorop blijven staan en ik zou het niet anders willen.

  • Wat is je favoriete plekje in Zemst? 

Ik heb niet onmiddellijk één favoriet plekje in Zemst, maar ben dol op de groene omgeving. Je kan heerlijk wandelen in de velden en wegdromen bij de natuur. Soms lijkt het wel alsof je helemaal alleen op de wereld bent. Super!

  • Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Strak en modern, maar met een romantische touch. De buitenkant mag eruit zien als een hoeve, terwijl de binnenkant strak ingericht wordt. Ik ben een echte controlefreak en heb liever geen overvloed aan decoratie, beeldjes en prulletjes om me heen. Maar ik wil wel een warme, huiselijke sfeer. Het mag niet industrieel overkomen.

  • Hou je meer van het bruisende stadscentrum of het rustige platteland? 

Als boerenmeisje ben ik opgegroeid in het groen en ook nu kies ik voluit voor het platteland. Door mijn job ben ik altijd druk in de weer: rijden, bellen, afspreken, onderhandelen … Dat kan soms vermoeiend zijn. Wanneer ik thuiskom, wil ik genieten van de rust. Ik ben best wel een huismus en hou van de stilte die het platteland biedt. En dat ik dan in mijn auto moet stappen om 10 minuten naar de bakker te rijden, neem ik er graag bij.

  • Wat is de vakantiebestemming van je dromen? 

Ooit wil ik op reis naar Boba Bora. Een paradijselijk strand met een luxueuze hut en zicht op zee … Het lijkt me echt een plek waar je tot jezelf kan komen. Ik zie me er al helemaal liggen!

  • Wat is je favoriete drankje?

In de zomer drink ik graag een Aperol Spritz op een terrasje. In de winter bestel ik eerder een glaasje roséwijn.

  • Wat doe je zoal tijdens het weekend?

In het weekend breng ik graag wat qualitytime door met mijn hond, omdat ik het op weekdagen vaak erg druk heb. Ik kan ook genieten van een gezellig etentje. Maar eigenlijk probeer ik in het weekend vooral te doen waar ik op dat moment zin in heb. Doorheen de week is mijn planning vrij strak en het kan deugd doen om dat voor twee dagen even los te laten.

  • Waar zie je jezelf binnen vijf jaar?

Ik wil zeker en vast verder groeien met Imperia Vastgoed, want er is duidelijk nog potentieel. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk dat het bedrijf gezond is, en dat we onze kwaliteit en dienstverlening nog verder kunnen verbeteren.

Ik zie het ook als mijn missie om bij te dragen aan de ontwikkeling van mijn team. Ik wil dat mijn medewerkers zich goed voelen in hun job en zichzelf kunnen ontplooien. En wie weet, misschien breidt het team zelfs nog verder uit. Maar het is niet de bedoeling om een té groot vastgoedkantoor te worden. Time will tell!

Op persoonlijk vlak staat parachutespringen op mijn bucketlist. Ik heb de touwtjes altijd stevig in handen en ben soms heel hard voor mezelf. Daarom wil ik graag ervaren hoe het voelt om even geen controle meer te hebben. Die sprong moet echt een kick geven! En misschien dat ik nadien met een andere blik naar bepaalde zaken kijk, wie weet …

  • Wat niemand van mij weet is …

Dat ik een krullenbol ben. Het vergt iedere ochtend veel werk om mijn haar uit te stijlen, maar ik kom niet buiten voordat het gebeurd is. Naar de winkel gaan zonder schmink is geen probleem, maar zonder stijl haar: dat is de hel!Maak kennis met leading lady Yasmin
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x