Steve : de juiste man op de juiste plaats

  • Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden? 

Ik ben heel vriendelijk, want dat is natuurlijk essentieel naar de klanten toe. Verder ben ik correct. Ik werk altijd eerlijk en volgens het boekje. Ik ben ervan overtuigd dat dit op lange termijn het meeste oplevert. Bovendien ben ik ook rechtuit, wat wil zeggen dat ik er geen doekjes om wind.

  • Wat vind je het leukste aspect van jouw job bij Imperia Vastgoed?

Zonder twijfel het contact met de klanten! Enerzijds betekent dit mensen helpen bij het vinden van hun droomwoning. Anderzijds begeleid ik ook klanten die hun woonst willen verkopen. Ik adviseer hen zodat ze een goede zaak doen en het maximum van de verkoopsom in handen krijgen.

  • Wat is je favoriete plekje in Zemst? 

Ik woon dicht bij het bos en dat is absoluut mijn favoriete plaats. Ik ga er drie keer per week lopen, en in de zomer ga ik er regelmatig wandelen, samen met mijn dochter.

  • Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Eerlijk gezegd heb ik geen voorkeur. Mijn huis is landelijk ingericht en ik hou van deze look. Maar ik zou ook perfect in een strak of modern interieur kunnen wonen. Ik kan beide stijlen zeker en vast appreciëren.

  • Hou je meer van het bruisende stadscentrum of het rustige platteland? 

Ook hier kan ik moeilijk kiezen. Ik woon momenteel heel graag op het platteland, want het is erg rustgevend. Maar af en toe zoek ik de stad en haar drukte op. Het is fijn om alles in de buurt te hebben. Een gezellig etentje op restaurant? Je kan er gewoonweg te voet naartoe, terwijl je op het platteland voor elke boodschap in je auto moet stappen. Voor mij houdt de afwisseling het boeiend.

  • Wat is je favoriete vakantiebestemming? 

Ik heb al enkele grote reizen mogen maken, onder andere naar Thailand en Mexico. Ik vind het fantastisch om nieuwe culturen op te snuiven! Als ik één favoriete bestemming moet kiezen, ga ik voor Tenerife. Maar er zijn nog veel mooie plekken op de wereld, die ik graag wil ontdekken in de toekomst.

  • Wat is je favoriete drankje?

Doe mij maar een Bacardi Cola.

  • Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Ik ga regelmatig lopen en fitnessen. Verder vind ik het heel tof als er een weekenduitstap op de planning staat. De Belgische kust, CenterParcs, de Ardennen, Eindhoven … Er zijn mogelijkheden in overvloed!

  • Waar zie je jezelf binnen vijf jaar?

Ik hoop nog altijd in de vastgoedwereld te werken, en met Imperia Vastgoed uit te groeien tot één van de grootste kantoren in Zemst.

  • Wat niemand van mij weet is…. 

Dat ga ik jullie niet vertellen. Een beetje mysterie mag wel.

Steve : de juiste man op de juiste plaats
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x